• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze passie

Audiovinyl

Platen zijn nooit weggeweest en “Vinyl” liefhebbers dus ook niet.
Als liefhebber van het betere vinyl heb ik de kans gehad om van een hobby een beroep te maken. Dat is ook wat ik wil uitstralen met het hartje in het logo. Audiovinyl richt zich op mensen die nog al wat verwachten van hun kostbare LP’s, zeg maar de audiofielen onder ons. Wat ik niet kan en wil beoordelen is de kwaliteit van de muziek. Die is tenslotte zeer persoonlijk en een kwestie van smaak. Wat ik wel beoordeel is de kwaliteit van de persing en de kwaliteit van de klank. Je kunt bij Audiovinyl terecht voor alle genres, als het kwalitatief maar goed is. Deze platen plaatsen we onder het kopje "audiofiel".

Selectiebeleid

Het beleid van Audiovinyl leidt tot selectie aan de poort. Ik beluister alles wat in potentie een goede plaat zou kunnen zijn. Gelimiteerde oplages, 45 rpm, 180 of 200 gram, artiesten waarvan bekend is dat ze veel aandacht aan hun opnames besteden, bepaalde studio's of labels. Ben je geslaagd dan krijg je ons hartje. Oplopend van goed tot referentieplaat met 1 tot 3 hartjes. Natuurlijk gooien we de platen die niet door de test komen niet weg. Dat zou zonde zijn want er kan fantastische muziek op staan. Audiovinyl verkoopt die platen tegen gereduceerd tarief.

Wij beluisteren alles op een goede set:

Draaitafel Zavfino ZV8 X met Ortofon Cadenza Bronze (via ATR 4.0)
Phonoversterker Tom Evans 20th anniversary MkII (Studio Wittman, Stuttgart)
Voorversterker Accuphase C-2120 (Hans Audio, Hoorn)
Eindversterker Accuphase P-4200 (Hans Audio, Hoorn)
Luidsprekers B&W 804 D3 (010 Hifi, Rotterdam)
Luidsprekerkabels Audioquest (de Oak) (010 Hifi, Rotterdam)
Interlink Tellurium Q, Ultrablack II (Real Fine Audio, Gorredijk)
Phonocable Siltech (Siltech)
Powercables Audioquest Thunder HC (010Hifi, Rotterdam)

Onze missie

We luisteren naar onze klanten. We willen een platform zijn waar ervaringen worden uitgewisseld. Ben je in een winkel tegen een mooie schijf aangelopen, of op een beurs, bij een dealer of waar dan ook, deel het met ons en de andere klanten. Ons doel is “meer dan tevreden klanten” waar we graag een langdurige relatie mee aangaan. 

Kortom, U blij, wij blij.